Ombouw naar elektrisch

Uw motor moet gereviseerd worden of u bent nog erg blij met uw boot, maar u zou zo graag elektrisch varen?

Uw redenen waarom u ervoor kiest om uw huidige boot om te bouwen met een elektromotor kunnen natuurlijk legio zijn. Stille motoren kunnen in elk type boot ingebouwd worden. Ook zijn er hybride opstellingen leverbaar, zodat u al varende kunt kiezen voor aandrijving door de dieselmotor of de elektromotor.

Elektrische buitenboordmotoren hebben we uiteraard ook van diverse merken leverbaar.

De eerste vragen die bij de ombouw van uw boot naar boven komen is de haalbaarheid, wat de kosten zijn en wat technische mogelijk is. Wat dat betreft geldt echt maatwerk en is dit afhankelijk van uw huidige boot en uw wensen. We hebben met u een gezamenlijk doel: we willen dat u een goed functionerende boot krijgt, waarmee u nog jaren zorgeloos op het water kunt genieten.

Accu’s

Het accupakket bij de elektrische aandrijving is natuurlijk zeer belangrijk. U wilt onbezorgd kunnen genieten en zicht hebben op uw actieradius. Gezamenlijk komen we tot de juiste keuze, waarbij we kunnen kiezen uit diverse typen en merken accu’s. Aanvullend is de locatie van de accu’s in de boot belangrijk. Uitgangspunten hierin zijn een optimale én veilige plaatsing.

 

Vertrouwd elektrisch systeem

Kennis en ervaring bij de inbouw van uw elektrische systeem is essentieel. Het systeem moet zo degelijk en correct uitgevoerd worden, dat u hier nog jaren plezier van kunt hebben. Een overzichtelijke installatie, waardoor mogelijke storingen snel op te sporen zijn is hierbij natuurlijk belangrijk.

 

Hybride varen

Wilt u hybride varen? Dan beschikt u na ombouw over zowel een elektromotor als een brandstofmotor. Ook hierin is zowel ons als uw doel een goed functionerende boot, waarmee u nog jaren zorgeloos op het water kunt genieten. Gezamenlijk komen we ook hier tot systemen die het beste bij uw wensen passen.

 

Zelf inbouwen

Overweegt u om zelf een elektromotor in uw boot in te bouwen? Dan leveren we u graag die elektrische aandrijving die bij u past en geschikt is voor zelfmontage. Indien gewenst begeleiden we u hier graag in!

Contact met Jachtwerf Reeuwijk

Wilt u meer informatie over hoe u in uw bestaande boot de installatie kunt vervangen naar een elektrische installatie? Neem contact met ons op voor een professioneel advies via het contactformulier, of bel naar 0182 – 30 11 00.

 

Ik wil meer informatie over ombouwen van een elektrisch aandrijving

12 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This