Modern elektrisch varen

In uw vrije tijd wilt u heerlijk ontspannen op het water en kunnen genieten van uw rust? Helaas biedt een boot met een verbrandingsmotor niet die rust die u eigenlijk zou willen. Het gepruttel van de motor en regelmatig die diesellucht? Dat kan toch anders?

 

Genieten

Steeds meer mensen genieten van varen met een schone en stille elektrische motor. De komende jaren zult u steeds meer elektrische boten zien, als vervanging van die vervuilende, lawaaiige en minder betrouwbare tweetaktmotoren. De pleziervaart in het Groene Hart wordt schoon en elektrisch, met minder uitstoot en geluidsoverlast op de plassen.

Op sommige wateren in Nederland mag je met een gewone boot niet meer komen. Ook in het Groene Hart blijkt gelukkig interesse in een alternatief voor het lawaai en de stank van de gewone motor.

Jachtwerf Reeuwijk, specialist in elektrisch varen

Met de bouw van onze eigen Sluiper sloepen, maken we het voor steeds meer mensen mogelijk te genieten van de rust en stilte van ons prachtige Hollandse buitengebied. U kunt een hele dag varen, waarbij de maximumsnelheid niet onder doet voor een gewone sloep en het technisch onderhoud beperkt is tot een jaarlijkse inspectie.

De Sluiper is een stoere spiegelsloep met veel binnenruimte en comfort. Het is een snelle, zeer ruime, fluisterstille boot, speciaal ontwikkelt voor elektrisch varen. Samen met ontwerper Peter Bosgraaf hebben we een functioneel en stijlvol ontwerp voor de Sluiper 21 ontwikkeld. We zijn erg trots op het resultaat: anders dan bij sommige andere elektroboten, kun je in deze elegante 8-persoonssloep met teakhouten interieur en vloeiende lijnen echt gezien worden.

Overstappen op elektrisch

Onze stille motoren kunnen in elk type boot ingebouwd worden. Als promotor van het elektrisch varen, bieden we naast de complete, elektrische boten ook een volwaardig alternatief voor bestaande verbrandingsmotoren. Voor ieder type boot, is een elektrische aandrijving mogelijk.

Hybride of elektrische buitenboordmotor

Ook hebben we hybride opstellingen leverbaar, zodat u tijdens het varen kunt kiezen voor aandrijving door de dieselmotor of de elektromotor. Uw diesel buitenboordmotor vervangen voor een elektrische versie? Natuurlijk hebben we ook diverse merken elektrische buitenboordmotoren beschikbaar. Uw eigen boot ombouwen naar een elektro versie? Voor de ombouw of installatie leveren we u het advies dat het beste bij uw wensen past.

Het leveren van de elektrische aandrijving voor zelfmontage en begeleiding hierbij, behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact met Jachtwerf Reeuwijk

Wilt u meer informatie over een nieuw te bouwen boot of wilt u weten of u uw bestaande installatie kunt vervangen? Neem contact met ons op voor een professioneel advies via het contactformulier, of bel naar 0182 – 30 11 00.

Stuur mij meer informatie.

14 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This