Nieuwbouw

U besluit natuurlijk niet tot aanschaf van een nieuwe sloep op basis van een filmpje. U wilt een Sluiper natuurlijk eerst zelf ervaren! Want, wanneer u zelf in een Sluiper heeft gevaren, wilt u niets anders meer. De stilte, het vaargemak, het genieten…..

U kunt dit zelf beleven met een proefvaart, op het tijdstip dat u het beste schikt.

Jachtwerf Reeuwijk brengt de Sluiper 21 op de markt. Een tijdloos gelijnde sloep met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Het model is speciaal ontworpen om elektrisch te varen. In tegenstelling tot veel andere werven, produceren we het polyester casco in Nederland en niet ver weg in lage lonen landen. Hierdoor kunnen we snel leveren en precies zoals u zelf wenst. Maatwerk dus!

Ik vind het buitengewoon goed hoe Adrie en Leon voor me klaar staan. Zo had ik laatst regelmatig kortsluiting in huis nadat ik de sloep had aangesloten. Heel fijn hoe Leon dan meteen de volgende dag voor m’n deur staat om het mee te helpen oplossen. Uiteindelijk bleek dat in het wandcontact aan m’n gevel een rubbertje was versleten, waardoor er vocht in kwam. Zo ontstaat inderdaad kortsluiting.

Heel prettig dat ze dan zo snel voor je klaar staan!

Marian Duijndam

Sluiper17

Jachtwerf Reeuwijk brengt de Sluiper 21 op de markt. Een tijdloos gelijnde sloep met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Het model is speciaal ontworpen om elektrisch te varen. In tegenstelling tot veel andere werven, produceren we het polyester casco in Nederland en niet ver weg in lage lonen landen. Hierdoor kunnen we snel leveren en precies zoals u zelf wenst. Maatwerk dus!

Onderstaand ziet u een impressie van de bouw van het prototype Sluiper 21, volgens het ‘Woodcore’ principe. Aan de hand hiervan zijn de mallen ontwikkeld, zodat de huidige Sluiper 21 een volledig polyester product is.

Veel ruimte en heel praktisch

Onze Sluiper 21 is een luxe, ruime en elegante spiegelsloep, met een zeer hoog afwerkingsniveau.

Het ruime interieur biedt plaats aan circa 8 personen en heeft praktische opbergmogelijkheden voor o.a. de zwemtrap en buiskap. Het ontbreken van de kabelaring en de afwerking met onbehandeld teakhout geeft de boot een modern uiterlijk en accentueert de mooie belijning.

Er zijn vele details over het ontwerp die we u kunnen vertellen. Wellicht is het handiger om u hierover tijdens een kennismaking met onze Sluiper 21 te informeren?

Accu’s

Bij de Sluiper 21 hebben we de accu’s onder de voorbanken aan de linker- en rechterzijde geplaatst. Aangezien we op andere plekken in deze sloep tegelijk zoveel andere bergruimte bieden, mist u deze ruimte geheel niet.

De rompvorm met rechte boeg en lange waterlijn resulteert in een zeer efficiënt energieverbruik. Met het onderhoudsvrije AGM accupakket van 16 KWh heeft de sloep een actieradius van 100 km bij een snelheid van 8 km/u. Met de Bellmarine 4,2 kW elektromotor ligt de maximum snelheid op 12 km/u. Deze aspecten zijn ruim voldoende voor een volledige, ontspannen dag op het water, zonder herrie, stank of trillingen van een verbrandingsmotor.

Adrie en Leon zijn geweldig. Als je ze belt om hulp, dan komen ze meteen bij je langs. Echt waar, de nazorg hebben ze enorm goed voor elkaar. Als ik kleine vragen heb over het laden, het aanleggen of het maken van lijnen. Het maakt niet uit, alles wordt bijna direct en helder toegelicht.

De sloep zelf wordt geheel compleet afgeleverd en ze komen hem brengen naar je huis. Hierop volgt een stukje toelichting, ga je gezamenlijk een stukje varen, krijg je uitleg hoe de kap te openen en sluiten, etc. Ondertussen luisteren ze goed naar je, zodat ze hun producten of dienstverlening verder kunnen aanpassen. Werkelijk waar, niets dan lof over Jachtwerf Reeuwijk.

Jenze Bosma

Sluiper21

Handwerk

Het polyester wordt met de hand verwerkt volgens de “hand lay up” methode, dit zorgt voor een licht en sterk product.( in tegenstelling tot een snellere methode waarbij de polyesterhars en glasvezels middels een spuit in de mal wordt gespoten)

Het teakhout wordt door ons zelf geselecteerd op uiterlijk en kwaliteit. En is uiteraard afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Teak zelf is dus duurzaam door de manier waarop wij het toepassen, een leven lang meegaat en ondertussen zorgt de natuur weer voor nieuwe aanvoer.

Zelf ervaren?

Doordat we onze Sluipers geheel zelf in Nederland produceren, kunnen we deze sloepen aanpassen naar uw wensen en zijn we flexibel in de levertijden.

Maar u wilt vast eerst zelf ervaren of een Sluiper 21 iets voor u is?

We maken graag een proefvaart met u, zodat u zelf kunt ervaren hoeveel vaargemak onze Sluiper 21 biedt. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel naar 0182 – 30 11 00.

Ik wil een proefvaart in een Sluiper 21

12 + 3 =