Jachtwerf Reeuwijk

Over ons

Bij Jachtwerf Reeuwijk ontdek je de magie van de Sluiper 21, een elektrische sloep die stilte en vakmanschap ademt. Hier wordt niet zomaar een boot gebouwd; hier wordt een droom op het water gerealiseerd, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Maar dat is nog niet alles. Voor de liefhebbers van traditionele verbrandingsmotoren biedt Jachtwerf Reeuwijk een groen alternatief dat niets aan kracht inboet. Of je nu een sloep, een vlet, of een zeilboot hebt, wij hebben de perfecte elektrische aandrijving die je naar een wereld van serene vaartochten leidt.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we ook jouw vertrouwde haven voor het complete onderhoud van je vaartuig. Of het nu gaat om winterstalling of een volledige restauratie van je geliefde boot, bij Jachtwerf Reeuwijk is je schip in deskundige handen.

Voel je vrij om de werf in Reeuwijk te bezoeken; je bent hier altijd meer dan welkom.

Onderhoud

Een regelmatige servicebeurt aan je motor en andere technische systemen is geen luxe, maar een noodzaak. Zo sporen we eventuele defecten vroegtijdig op en zorgen we ervoor dat je zonder zorgen het vaarseizoen doorkomt. Zelfs als je weinig hebt gevaren, blijft onderhoud een prioriteit.
Informatie aanvragen?

Reparatie

Of het nu gaat om schade aan de romp, het dek of het interieur, je sloep is bij ons in deskundige handen. We hebben de expertise om snel de oorzaak van een defect te vinden en te herstellen. Een jaarlijkse servicebeurt kan veel problemen voorkomen, maar mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor je klaar.
Informatie aanvragen?

Winterstalling

U wilt een winterstalling voor uw boot waarbij u alle noodzakelijke werkzaamheden onder één dak kunt regelen. Zowel de winterstalling, winterklaar maken, schoonmaakwerkzaamheden en het repareren van defecten.
Op onze werflocatie in Reeuwijk beschikken wij over een vorstvrije winterstalling voor circa 70 boten (bootlengte tot 7 meter). Uw boot is bij ons dus in goede handen.
Informatie aanvragen?

Voorwaarden

Informatie aanvragen

Jachtwerf Reeuwijk

Adres

 

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk