Sluiper 21

Jachtwerf Reeuwijk, visie op elektrisch varen

Na de ontwikkeling van onze Sluiper 17, wilden we een luxe, ruime sloep ontwikkelen. Het werd de Sluiper 21, die we in 2013 hebben geïntroduceerd. Hiermee hebben we een snelle, zeer ruime, fluisterstille boot ontwikkeld, helemaal speciaal ontworpen om elektrisch te varen. Op het resultaat zijn we dan ook ontzettend trots! Anders dan bij sommige andere elektroboten, mag je in deze elegante 9-persoonssloep met haar teakhouten interieur en vloeiende lijnen echt gezien worden!

Ontwerp

Om tot een verfijnd ontwerp te komen, hebben we talloze sloepen geëvalueerd en aandachtig naar onze klanten geluisterd. Dit vormde de basis voor de Sluiper 21. Efficiëntie is cruciaal in elektrisch varen, en daarom hebben we Peter Bosgraaf ingeschakeld. Zijn ontwerpen hebben meerdere keren de titel ‘Boot van het Jaar’ verdiend en zijn visie sluit naadloos aan bij de onze.
Peter Bosgraaf staat bekend om zijn high-end jachten en veelzijdige scheepsontwerpen, die internationale erkenning hebben gekregen. Zijn ontwerpen zijn uniek omdat ze optimaal comfort combineren met topprestaties. Dit alles met één focus: de wensen van de klant.
Met Peter Bosgraaf hebben we een functioneel en elegant ontwerp gecreëerd voor dit 6.30 meter lange model. Het resultaat is een prachtige 9-persoons sloep met een teakhouten interieur en vloeiende lijnen, waarin je absoluut in gezien wilt worden!

De aanschaf van een nieuwe sloep kunt u natuurlijk niet van een plaatje doen. Wanneer u eenmaal in een Sluiper heeft gevaren, wilt u niets anders meer. De stilte, het vaargemak, het genieten…..

U kunt dit zelf beleven met een proefvaart, op het tijdstip dat u het beste schikt.

Waarom de naam Sluiper

De naam Sluiper is gekozen vanuit de geschiedenis van de Reeuwijkse Plassen. In Zuid-Holland ligt de polder Sluipwijk, een voormalig waterschap in de gemeente Sluipwijk dat later Reeuwijk genoemd wordt. Dit waterschap was verantwoordelijk voor de vervening, drooglegging en waterhuishouding in het gebied. In 1858 werd een gedeelte afgesplitst als zelfstandig
waterschap. Het dorp Sluipwijk ligt op een dijk midden tussen de Reeuwijkse Plassen. In 1870 werd Sluipwijk toegevoegd aan de gemeente Reeuwijk. De naam Sluiper heeft alles te maken met de mooie geschiedenis van het water rondom de Reeuwijkse Plassen waar de Jachtwerf gelegen is.

Zelf ervaren?

Natuurlijk is het een mooi verhaal dat we onze Sluiper 21 geheel zelf in Nederland produceren. Maar u wilt vast zelf ervaren of een Sluiper 21 iets voor u is? We maken graag een proefvaart met u, zodat u zelf kunt ervaren hoeveel vaargemak onze Sluiper 21 biedt. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel naar 0182 – 30 11 00.

 

Ik wil een proefvaart in een Sluiper 21

Jachtwerf Reeuwijk

Adres

 

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk