Reparatie

Uw sloep is bij ons in goede handen voor alle nodige onderhoudswerkzaamheden. Om optimaal gebruiksplezier van uw boot te ervaren, is goed onderhoud van groot belang. Door uw boot jaarlijks goed schoon te maken en eventuele schades te herstellen, blijft het in goede conditie.

Een servicebeurt aan uw motor en andere technische installaties is noodzakelijk om regelmatig uit te voeren. Tijdens de beurten worden vroegtijdige defecten ontdekt, voorkomt u storingen en u vaart zorgeloos het seizoen door. Ook al is er weinig gevaren in een seizoen, toch is onderhoud zeer belangrijk.

Informatie aanvragen

Reparatie

Ook is uw sloep bij ons in goede handen voor alle nodige reparatiewerkzaamheden. Alle voorkomende beschadigingen worden door ons vakkundig gerepareerd. Of dat nu gaat om schades aan romp, dek of interieur.

Uw motor kan tijdens het varen defect raken. Reparatie van uw motor is dan noodzakelijk. Wij hebben de nodige kennis om de oorzaak van het defect snel op te sporen en te herstellen. Vaak voorkomt u defecten door uw boot ieder jaar een servicebeurt te geven.

Ook voor het restaureren van een vaartuig bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Elektrische storingen

Bij elektrische storingen kunt u ook een beroep op ons doen. Wij beperken ons hierbij niet tot de elektrisch varenden, maar bijvoorbeeld bij startproblemen van uw dieselsloep kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog een passende startaccu installeren tegen een scherp tarief.

Voor uitbreiding van de elektrische installatie kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan het monteren van audioapparatuur, instrumenten, koeling of bilgepomp. Wij kunnen u tevens van advies dienen als het gaat om een passende walaansluiting.

Contact met Jachtwerf Reeuwijk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die u zoekt voor het onderhoud, reparatie of restauratie van uw sloep? Neem contact met ons op voor een professioneel advies via het contactformulier, of bel naar 0182 – 30 11 00.

 

Jachtwerf Reeuwijk

Adres

 

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk