De Sluiper 17, een stoere spiegelsloep en vooral een no nonsense elektrosloep. De sloep biedt verrassend veel binnenruimte: 6 personen vinden royaal een plek op de comfortabele banken. De helmstokbesturing geeft zeer directe stuureigenschappen, wat manouvreren eenvoudig maakt. De Sluiper 17 is daarmee ook uitstekend geschikt voor verhuurprojecten.

Verantwoordelijk voor de binnenruimte is de elektrische POD-motor die zich geheel onder de boot bevind en waardoor een grote motorkist middenin de boot onnodig is. Het onderhoudsvrije accupakket voorziet het geheel van ruim voldoende energie om een dag heerlijk te vertoeven op het water zonder herrie, stank of trillingen van een verbrandingsmotor.

De Sluiper 17 wordt standaard al zeer compleet geleverd met onder andere: een kabelaring, kussenset , vaaruitrusting en afdekzeil. De zitbanken zijn naar wens uitgevoerd met ruime opbergvakken. Doordat de boot een 100% nederlands produkt is kan de eigenaar deze naar persoonlijke wensen afstemmen doormiddel van kleurkeuze en extra’s uit de uitgebreide lijst van opties.