Sluiper 21 foto’s

Jenze Bosma

‘Ik heb de Sluiper 21 nu bijna twee jaar en ik vind het echt een fantastisch geweldige sloep. Wat ik er fijn aan vindt is dat hij zo enorm stil is en de afmetingen zijn geweldig. Het is een heerlijke sloep om er met z’n tweeën op pad mee te gaan, maar we hebben er ook wel eens met een gezelschap van ruim 17 man in gezeten.
Wat ons enorm is meegevallen, is de actieradius. Als je gemiddeld vaart, kun je vanuit Reeuwijk tot bij Nieuwkoop komen. We hebben gewoon op een dag 10 uur gevaren! Dit betekent dat we volgend jaar met de sloep op vakantie gaan. Dan gaan we heel Nederland door varen.
Verder bevalt de kwaliteit en de afwerking van de sloep me enorm. De kap die je kunt dichtritsen is goed te bedienen. Dus wat wil je nog meer van een sloep die voor de deur ligt en waar je zo in kunt stappen om een stukje te gaan varen.’
Jenze Bosma

Aan het roer met Jenze Bosma

Jacqueline en Heiko

Elektrisch varen is hot. In deze special praten we met twee enthousiaste sloepvaarders die een elektrisch aangedreven sloep hebben gekocht, die heerlijk voor hun huis ligt. Het vaargebied rondom Nieuwkoop leent zich bij uitstek voor elektrisch varen.

Jachtwerf Reeuwijk

Adres

 

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk