Winterstalling

Winterstalling zonder omkijken bij Jachtwerf Reeuwijk

Kies voor een professionele stalling. Vorstvrij en binnen!

U wilt een winterstalling voor uw boot waarbij u alle noodzakelijke werkzaamheden onder één dak kunt regelen? Zowel de boot stalling en uw boot winterklaar maken, motoronderhoud, schoonmaakwerkzaamheden en het repareren van defecten. Uw sloep is bij ons in goede handen voor alle nodige onderhoudswerkzaamheden.

Op onze werflocatie beschikken wij over stallingsruimte voor ca. 70 boten tot 7 meter lengte. Onze stallingsfaciliteiten zijn geconditioneerd, dus vorstvrij.

Ook voor het transport en al het denkbare onderhoud kunt u bij ons terecht. We bieden u tijdens de winterstalling een uitgebreide bootonderhoud service. Onderhoud en reparatie kan tijdens de stallingsperiode volledig worden uitgevoerd. Uw boot is dan vaarklaar in het nieuwe seizoen en al het onderhoud en gewenste reparaties zijn dan uitgevoerd.

Welk winteronderhoud kunt u van ons verwachten?

  • Afspuiten / schoonmaken buitenzijde romp
  • Check van de accu
  • Motorcheck
  • Check op lekkage
  • Droogmaken bilge
  • Drogen en opvouwen dekkleed

Wij onderscheiden ons door de boten te stallen op een hoog niveau, met directe en persoonlijke communicatie, afgestemd op uw wensen. De boten gaan rondom april in het water en rondom oktober gaan ze weer de stalling in. Wilt u vroeg of laat wisselen? We bieden u alle flexibiliteit met de haal- en breng momenten.

Jachtwerf Reeuwijk

Adres

 

Jan Tinbergenstraat 21

2811 DZ Reeuwijk